Atlas Concorde 3D Wall Design wandtegels

Atlas-Concorde-3D-Wall-Design-wandtegels

In de 3D Wall Design wandtegel collectie van Atlas Concorde combineren driedimensionale oppervlakken een verfijnd sculpturaal effect dat rijk is aan theatrale schaduweffecten, met de voordelen van de uitzonderlijke waarde van de wit geglazuurde wandtegels. Met de maatvoering van 40x80cm worden door de elegant facetten en design texturen van deze Atlas Concorde tegels, grootschalige muren op fantastische wijze tot leven gebracht. Er ontstaat een eindeloze aantrekkingskracht in de hal, woon- of badkamer door een boeiend schouwspel met bijzondere details, dat nooit verveeld. Deze 3D wandtegels van Atlas Concorde met hun eigentijdse uitstraling worden tot het dominante kenmerk van commerciële ruimtes en het interieur van de woning, maar bieden tegelijkertijd ook een subtiele mogelijkheden.

Atlas Concorde 3D Wall Design

3D Wall Design wandtegels van Atlas Concorde

Deze ingetogenheid kan spelenderwijs worden versterkt door het, op de juiste plaatsen, aanbrengen van lichtbronnen. Gebeeldhouwde keramische wanden, gemaakt uit wandtegels, worden daarmee tot spectaculaire toneelstukken van licht en schaduw, die de diepte van het reliëf accentueren. De voorstelling kan zelfs ietwat spannend worden indien er gebruik wordt gemaakt van ‘licht in beweging’ zoals bijvoorbeeld (elektrisch) kaarslicht.

Atlas Concorde 3D-Wall Design ultrablade

Atlas Concorde tegels met effecten

Deze driedimensionale wandtegels van Atlas Concorde zijn ook beschikbaar in het 50x110cm formaat en in drie verschillende texturen: het lineaire motief met de toepasselijke benaming Line kent een witte satijnen afwerking en de meer moderne motieven met scherpe en delicate golven, Flows en Ultrablade. Deze laatste wandtegel is ook beschikbaar met een glinsterende glansafwerking. Elke variant uit het 3D Wall Design van Atlas Concorde creëert sterke visuele effecten en geven een onverwachte beweging aan de wanden die daarmee de focus van het interieur worden. Een levende wandbekleding die ook in de badkamer, als decorwand in de woonkamer of als lange wand in de hal of entree een bijzonder effect weet te creëren met de drie kleuren: White, Sand en Night.

Atlas Concorde 3D Wall Design wandtegels
5 (100%) 2 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht