Atlas Concorde Arkshade ontwerpt met vormen

Atlas Concorde Arkshade

Atlas Concorde Arkshade Tegels GreyDe Atlas Concorde Arkshade tegelcollectie van keramische vloertegels en wandtegels is een collectie met architecturale glamour bedoelt voor een decoratief en soms kleurrijk ontwerp in een moderne omgeving. Ideale tegels dus voor het ontwerpen van een interieur voor een woonhuis, appartement of commerciële omgevingen waar uitstraling en expressie van de ruimte een grote rol speelt. Dankzij een dualisme tussen de compacte achtergrond en de geometrische tegeldecoraties, lenen de Arkshade tegels van Atlas Concorde zich voor duizend en één verschillende originele, aanpasbare en elegante decoroplossingen. Met tegelstrips in verschillende maten, 3D decortegels met veel variabelen, geometrische vormen en mozaïeken, maakt deze tegelcollectie duidelijk dat vorm een belangrijke mogelijkheid geworden is bij het ontwerpen van het interieur met vloertegels en wandtegels.Atlas Concorde Arkshade Geometrie

 

Atlas Concorde Arkshade kleuren en vormen

De Arkshade kleuren zijn robuust maar ook zacht geschaduwd, ontwikkeld in zowel neutrale kleuren (veelal op witte scherf) alsook in intensieve en meer dwingende kleurtinten. De variatiemogelijkheden in kleuren vormen een perfecte basis voor het maken van volledig individuele tegelontwerpen met de geometrische of 3D tegels. Een oneindig lijnenspel dat steeds opnieuw verrast en in combinatie met de verschillende basistinten van de wandtegels en vloertegels een uniek schouwspel creëren. Hun minimalistische uitstraling maakt ze makkelijk te combineren met mozaïeken, afbeeldingen en vormen. Zelfs vooruitstrevende en moderne projecten kunnen hierdoor hun match vinden, gecoördineerd met de onmiskenbare elegantie van de tegels uit de Atlas Concorde Arkshade collectie.

Atlas Concorde Arkshade 3D wandtegels

 

Vloertegels en wandtegels

Arkshade keramische vloertegels worden geproduceerd in vijf verschillende neutrale en schone tinten in twee uitvoeringen: mat en gezoet (matglanzend). Het matoppervlak, verkrijgbaar in verschillende maten tot 120×120 cm en 120×240 cm heeft een zeer fijne microstructuur die uitnodigende tegeloppervlakken biedt. Het gepolijste oppervlak van de vloertegels biedt een matglanzende afwerking en is leverbaar in vijf maten, van 30×60 cm tot 75×150 cm.
De matglans voegt karakter toe aan de oppervlakken van de wandtegels die verkrijgbaar is in 12 kleuren. De Atlas Concorde Arkshade wandtegels werden ontworpen om perfect overeen te komen met de vloertegels en de geometrische of driedimensionale decoraties. In feite creëren de tegelreliëfs een betoverend toneelstuk van licht en perspectief zonder opdringerigheid en precisie te verliezen. Het assortiment wordt geproduceerd in vier neutrale tinten verrijkt door gele en rode accenten en de tinten blauw en groen.

Atlas Concorde Arkshade tegelsBronnen:
wonentrends.nl

wonenwereld.nl

 

 

 

Atlas Concorde Arkshade kleuren

Atlas Concorde Arkshade ontwerpt met vormen
5 (100%) 1 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht