Cedit Rilievi 3D wandtegels

Cedit_rilievi_tegels

Cedit rilievi wandtgelsDe Cedit Rilievi tegels, ontworpen door Zaven | Enrica Cavarzan & Marco Zavagno, is de nieuwe collectie van high-impact interieurbekledingen die de traditionele regels voor het maken van keramische wandtegels omver werpt: driedimensionale elementen met verschillende geometrische vormen en kleuren versieren de wanden van het interieur en transformeren muren en ruimtes tot fantasierijke scenario’s die echte kunstwerken vormen.

 

Met Cedit Rilievi van tweedimensionaal naar 3D wandtegels

De Cedit Rilievi tegels weerspiegelen het onderzoek naar de transformatie van een tweedimensionaal ontwerp naar een volume in 3D dat de twee ontwerpers al geruime tijd uitvoeren. Hierbij herinterpreteren en industrialiseren zij in hun oefenruimte op grote schaal een gelimiteerde uitvoering van een keramische wandtegel, die werd gepresenteerd op het London Design festival in 2017 en bekroond met de 2018 Wallpaper Design Award.

 

Rilievi Cedit tegelsCreativiteit met 3D tegels

De creatieve vonk van Zaven vond zijn hoogste expressie in de tegelcollectie Rilievi van Cedit en gaf het leven aan een unieke en originele collectie die speelt op de modulaire herhaling van een driedimensionaal element in steeds veranderende configuraties. Een ontwerp dat verschillende vormen en tinten combineert op grote keramische platen van verschillende kleuren, om de vrijheid van maatwerk te maximaliseren.

 

Rilievi wint de NYCXDESIGN Award

Voor de 3D wandtegels Rilievi, een tegelcollectie ontworpen door Zaven, heeft Cedit de NYCXDESIGN Award ontvangen. Deze prestigieuze erkenning wordt gepresenteerd door Interior Design magazine en ICFF die elk jaar de beste ontwerpprestaties verzamelt en beloont. Rilievi – voor het eerst te zien op het Spazio Cedit tijdens Fuorisalone 2018 – werd geselecteerd door een internationale jury en bekroond als overall winnaar in de categorie wandbekleding: Tegels & steen.

De prijsuitreiking vond plaats op de Pier 17, Seaport District NYC, op maandag 21 mei 2018. Het evenement werd live online uitgezonden en gepresenteerd door Cindy Allen, hoofdredacteur van het tijdschrift Interior Design. Meer dan 500 inzendingen tussen producten en projecten van over de hele wereld, verdeeld over meer dan 30 categorieën, namen deel aan deze editie van de NYCxDESIGN Awards. Cedit ontving voor het eerst de NYCxDESIGN Award in de categorie “Bouwproducten” tijdens de eerste editie van de prijs, in 2016.

Cedit rilievi 3D-tegels

Beoordeling

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht