Creatief met Mutina Puzzle tegels

mutina puzzle tegels

De creatieve vloer- en muurbedekking van Barber & Osgerby is Mutina Puzzle, de tegels die altijd passen zoals u dat wilt. Met een schier oneindige hoeveelheid opties ervaar je met de Puzzle tegels een grote vrijheid bij het ontwerpen van uw interieur. Geometrische en abstracte vormen kunnen geplaatst worden op de vloer of tegen de muur, en op unieke wijze gecombineerd worden. Met de vele patronen en kleuren kun je een grafisch ontwerp realiseren, dat gelegd kan worden uit wandtegels en vloertegels, dat helemaal van jou zelf is.

puzzle tegels mutina

Combineer de tegelstukjes van de Mutina puzzle

De ontwerpers, Edward Barber en Jay Osgerby, hebben de nieuwe Puzzle tegelserie ontworpen op basis van fysieke modellen. Op die manier konden ze een grote hoeveelheid lijnen en patronen samenbrengen, en de vormen en kleuren combineren tot tegels die een dynamische ervaring geven aan de interieurontwerpers en jou als eindgebruiker. Experimenteren met de verschillende mogelijkheden inspireert om steeds nieuwe samenstellingen te van tegels maken die het interieur versieren. Deze ontdekkingstocht bracht de ontwerpers op het idee om Puzzle te baseren op een kaart van de Europese eilanden, die dienen als referentiepunt voor de kleuren in de collectie. Zo heb je binnen de Mutina Puzzle lijn onder andere de Faroe, Gotland, Skye. In totaal zijn er acht kleurenfamilies, ieder met hun eigen unieke grafische patronen.

 

Experimenteer naar hartenlust met tegels

mutina puzzle vloertegels
Het idee achter de Puzzle tegels is revolutionair te noemen. De vloer en wand zijn niet langer een statisch vlak, maar kunnen naar gelang je eigen ideeën en wensen steeds anders bedekt worden met de wandtegels of vloertegels van Mutina. Barber en Osgerby: “Mutina Puzzle is als een spel. Door eenvoudige vormen te combineren ontstaat er een vloeiend web van patronen, waarmee je ruimtes op een fijne en avontuurlijke manier met tegels bekleedt. In de Puzzle ontstaan als vanzelf objecten – eilanden, wolken, of herkenbare vormen – waardoor je oneindig kunt blijven kijken naar dezelfde tegels, en steeds opnieuw zin krijgt om nieuwe combinaties te maken. Op die manier geeft Puzzle een totaal unieke ervaring aan de wand of vloer in ieder kamer.”

 

Creatief met Mutina Puzzle tegels
4 (80%) 1 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht