Kronos Deckway tegels met lengte

Kronos Deckway tegels Doga

Een innovatie van Kronos Ceramiche, de nieuwe afmetingen van de Kronos Deckway keramische tegels zijn 240×30 cm in een dikte van 18 mm. De keramische tegelplanken van 240cm lengte, en slechts een breedte van 30 cm, zijn een technische uitdaging in de productie van kaarsrechte wand- of vloertegels. Dat maakt dat de Deckway serie een exclusieve nieuwigheid is voor Kronos. Deze technologische revolutie presenteert een belangrijke innovatie in de high-performance sector voor keramische vloertegels voor buiten. Met deze nieuwe technologie men de esthetische en vooral de typische afmetingen van de houten vloerdelen of planken bereiken waardoor de uitstraling nog natuurlijker wordt. Wel nog steeds met de vele voordelen van tegels, zowel in onderhoud alsook in weerstand tegen de natuur bij het gebruik in de tuin of op het terras.
 
Kronos Deckway houtlooktegels

Kronos Deckway als nieuwe frontier

Dankzij de uitzonderlijke lengte van 240 cm maakt het systeem / proces van Kronos het uiteindelijk mogelijk om tegelvoeren voor buiten, die gemaakt worden van keramisch materiaal, aan te leggen in een parallel patroon. Een typische afdekmethode indien er gebruik wordt gemaakt van een zwevende installatie. Naast de natuurlijke schoonheid van het materiaal, kunnen we ook de uitzonderlijke weerstand en betrouwbaarheid van het keramiek toevoegen, voor een ware weerbestendige esthetiek. De 18 mm dikke tegelplaat is een modulaire tegel voor de buitengebieden zoals tuin en terras, het is het perfecte materiaal voor verhoogde vloeren en droge installaties. Daarnaast is het bovendien een groen product, waarmee de warmte van hout wordt gereproduceerd maar met een eerbiediging voor de natuur. De formaten van 240 × 30 cm bleken, tot een jaar geleden, technisch onbereikbaar te zijn. De technologische expertise van Kronos, die voortdurend onderzoek doet naar nieuwe implementeerbaren architectonische oplossingen, heeft uiteindelijk deze mijlpaal weten te bewerkstelligen.
 
Kronos Deckway terrastegels

Verhoogde tegelvloer met Outdoor AREA +

Het nieuwe metalen frame installatieplatform AREA + van Kronos is innovatief en veelzijdig, ook voor installaties met tegelplanken in houtlooktegels en multi-format. Het exclusieve verhoogde vloersysteem voor de Outdoor Area + verruimt de potentiële applicaties en vergemakkelijkt de creatie van nieuwe installatieconfiguraties door middel van een functioneel onderbouw systeem bestaande uit een metalen frame voor binnen en buiten. Geperfectioneerd voor de aanlegmethode van de Kronos Deckway tegels in 30×240 cm biedt Area + de navolgende voordelen:

  • Het vergemakkelijkt enorm het multi-formele leggen van de tegels op dit verhoogde platform, waardoor ook tijd en kosten van arbeid worden bespaard.
  • Het maakt de verhoogde platformmethode in formaten van verminderde breedte mogelijk (zelfs in de 20 cm planken).
  • Optimaliseert de kosten van de onderbouw.
  • Behoudt de mogelijkheid om de platen te verwijderen en daarmee inspecties van de ruimte onder de tegelvloer uit te voeren.

Kronos Area vloer-systeem
Kronos realiseert met de nieuwe Deckway houtlooktegels in de formaten tot 240cm niet alleen een bijzonder natuurlijk ogend tegelproduct maar zorgt met de AREA + verhoogde vloer bouwmethode ook voor een gemakkelijke aanleg bij het gebruik als keramische tuin- of terrastegels. Meer informatie over AREA + in deze video

 

Beoordeling

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht