MOSAICO+ Fabric mozaiek

Mosaico fabric mozaiek

Het ontwerp van de nieuwe MOSAICO+ Fabric mozaïek is ontstaan uit het Amerikaanse modernisme, uit de structurele zuiverheid van George Nelson’s ontwerp en de functionaliteit in de creaties van Charles en Ray Eames. Met dezelfde revolutionaire impuls, die meubels verandert in ontwerpobjecten die zich op de primaire functie concentreren, definiëren stoffen en textiel de ruimtes door loodrechte trajecten te tekenen waardoor een patroon van hypothetische structurele lijnen wordt gevormd en er ritme ontstaat. Horizontale en verticale loodrechte lijnen die ook met tegels kunnen worden ingevuld en die ontwerp en interieur decoreren in een zowel praktisch als essentieel minimalistische stijl.

Mosaico+ fabric mozaiek tegels_badkamer

De briljante, verweefde elegantie van MOSAICO+ mozaïek

Textiel en vergelijkbare materialen zijn bij MOSAICO+ meer architectuur dan accessoire, meer primaire functie dan ornament en meer een gedurfde verklaring dan enkel een fijn detail. Lichte “stoffen” die ontwerp en interieurdecoratie voor uw huis samenvoegen tot één geheel. De nieuwe tegelcollectie Fabric bestaat uit decoratieve modules die worden gecreëerd met behulp van het nieuwe assortiment van 10×10 mm mozaïek. De indruk van de Fabric mozaïek tegels is dat van een handgeweven textiel of stof, waarin verticale en horizontale weefseldraden van glanzende en matte materialen, in contrasterende of bijpassende tinten, een textuur van variabele dichtheid creëren. Dit lijnenspel decoreert het interieur in een minimalistische stijl, zowel praktisch als smaakvol, waardoor de ruimte klein wordt en de ruimte van grotere gebieden onderstreept.

Mosaico fabric mozaiek

 

Nieuwe tegelmixen met schaduweffecten

MOSAICO+ presenteert een tegelcollectie van 40 mix en 8 schaduw composities, waar pragmatisme, modulariteit en een zorgvuldig gekozen selectie van kleuren centraal staan in lichtgevende, afgestemde schaduwcombinaties van 10×10 mm tegels. Aanpasbaar naar alle eisen in termen van ruimte en grootte, zowel binnen als buiten. Een uitgebreid assortiment van mozaïeken, die de keuken, de badkamer en douche, zwembaden en vele andere tweedimensionale oppervlakken in levendige kleurprogressies kunnen transformeren, in een overgang van donker naar licht of omgekeerd. MOSAICO+ onderstreept nogmaals zijn nauwe band met de wereld van design en mode met Fabric, ontworpen door lkos, die decoratieve modules omvat uit een combinatie van mozaïektegels uit de Glossy en Matt Vetrina, Concerto, Perle en Metallo collecties bevat. De afbeeldingen voor vloer- en wandtegels zijn ontworpen met behulp van een kenmerkende module die het lichteffect van een textiel in de lichtgevende diepte van het Fabric mozaïek reproduceert.

 

Mosaico fabric mozaiek wandtegels

MOSAICO+ Fabric mozaiek
5 (100%) 1 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht