Sant Agostino tegels in Art

Sant Agostino tegels ColorArt

Sant Agostino tegels in een artistieke versie van keramisch hout, een lijn van decoratieve retro tegeloppervlaktes die lijken op de mediterrane traditie en een nieuw effect in een fijne textuur met prints van stoffen. Deze veelzijdige tegels onderscheiden zich door hun aantrekkingskracht en afwerking, en zijn ontworpen voor ruimtes met een verfijnde stijl die uitnodigt om steeds opnieuw van het tegelontwerp en het interieur te blijven genieten. Deze drie nieuwe tegelseries zal Ceramica Sant Agostino tegels gedurende de Cersaie 2017 in Bologna presenteren.
Sant Agostino Colorart
 

Houtlooktegels ColorArt

Met Sant Agostino ColorArt wordt het “timmerwerk” van het Italiaanse merk nog creatiever door het aanbieden van een keramisch parket met een houtlook effect dat als inspiratiebron teruggrijpt naar de vintage stijl en zich manifesteert in parket met een doorleeft uiterlijk. De tegeloppervlakken worden gebrand en beschilderd met kleuren die de natuurlijke elementen herroepen, van kolen tot water. De collectie – verkrijgbaar in de vorm van 15×120 cm en 10 mm dik – is perfect te gebruiken als vloertegels maar ook als wandtegels voor het inrichten van commerciële- of kantooromgevingen.
Sant Agostino Patchwork
 

Sant Agostino tegels Patchwork

Patchwork is de lijn van keramische tegels in het 20×20 cm formaat dat Ceramica Sant’Agostino heeft ontworpen om vloeren en wanden van de woning en winkelruimtes te versieren. Decoratief retro door middel van grafische stijlelementen en kleurencombinaties die retro en industriële omgevingen uit de vroege twintigste eeuw die interieur vrijheden laten ontstaan bij het inrichten als woonruimte. De Patchwork tegelcollectie bestaat uit verschillende tegelseries zoals: Patchwork Black & White, Patchwork Classic en Patchwork Colors. Elke serie wordt gekenmerkt door een andere kleurbases en eigen decoratieve onderwerpen die variëren tussen geometrische- of bloempatronen, essentiële of complexe vormen, een visueel evenwicht tussen dicht of open en enkelvoudige of meervoudige composities. Dankzij de klasse 4 slijtvastheid en de R10 slijtvastheid is Patchwork ook geschikt voor gebruik als vloertegels.
 
Sant Agostino FineArt
 

FineArt tegels een textuur van stoffen

Na de vorige DigitalArt en TailorArt zijn de FineArt tegels een verdere interpretatie van de weergave van de texturen van stoffen op keramische vloer- en wandtegels. De afwerking wordt gerealiseerd met digitaal drukwerk in een lichtgewicht driedimensionale structuur. Een fijne textuur, zachte kleurtinten, 90×90 cm tot 20×20 cm formaten en bijpassende decortegels geven de nieuwe tegelserie FineArt een elegante stijl. Maatwerk in het tegelontwerp maakt van elk interieur, winkelruimte of hotel een geheel eigen interpretatie zonder beperkingen. Stijlvol, uniek en kenmerkend zoals van Sant Agostino tegels verwacht mag worden.

Sant Agostino FineArt kleuren

Sant Agostino tegels in Art
5 (100%) 1 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht