Stijlvolle Villeroy en Boch Stateroom tegels

Villeroy en Boch Stateroom badkamertegels

Met de nieuwe Villeroy en Boch Stateroom tegels voor wand en vloer wordt klassiek met modern gecombineerd. Dit ontstaat door middel van een mooi oppervlaktedesign van ongeglazuurde tegels op de muur en vilbostone porcellanato tegels op de vloer. Zo ontstaat er balans tussen een kleurrijke uitstraling en zachte, subtiele schaduwen. Tegelijkertijd schijnt zo nu en dan het glanzende, klassieke decor met een vintage look op een bijzonder elegante manier door, met unieke en esthetische wandtegels en vloertegels als gevolg. Uiteraard kunnen de designs worden aangepast naar individuele voorkeur. Zo zijn de Villeroy en Boch Stateroom tegels de perfecte oplossing voor mensen die houden van design, kunst en vakmanschap in hun zoektocht naar een interieur met historische details.

Het Stateroom wand concept is verkrijgbaar in een groot formaat wandtegels van 40 x 120 cm in Old White en Ivory, welke goed zijn te combineren met alle kleuren voor de vloer. De tegels met matte of glanzende details bieden je de mogelijkheid voor het creëren van sierlijke patronen. De historische motieven zijn zo ontwikkeld dat subtiele kleuren goed aansluiten bij het design van de vloertegels. Door de glanzende basis met antieke versieringen komt het historische uiterlijk goed naar voren. Het glazuur is typisch voor keramiek en het resultaat doet dan ook denken aan semi-transparant en ambachtelijk vakwerk.
Villeroy en Boch Stateroom vloertegels

Villeroy en Boch Stateroom biedt extra design

Tegels voorzien van reliëf, gemaakt van glanzend porselein, zijn fantastische highlights voor je muur. Deze zijn verkrijgbaar in de formaten 20 x 20 cm en 20 x 40 cm. Ze zijn afgewerkt met goud, brons en multi-color en benadrukken de ambachtelijke uitstraling van Villeroy en Boch Stateroom. De elegante randen zijn ideaal als klassieke muurdecoratie. Bovendien staan ze op geweldige wijze in contrast met moderne meubels en rechte lijnen of hoeken van de kamer. De bijpassende vloertegels van vilbostone zijn verkrijgbaar in de subtiele kleuren Old White, grijs en tarmac, hoewel je ook voor een meer kleurrijke multi-color variant kunt kiezen. Alle kleuren zijn voorzien van multi-color accenten om natuurlijke tinten en schaduwen te creëren. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten, namelijk 60 x 120 cm en 60 x 60 cm.

Tegels zo goed als oud

De glans die je terugvindt in het design komt ook terug in de vloertegels, met als gevolg een sjofele en elegante uitstraling waarin opzettelijke tekenen van slijtage zijn verwerkt. Zo lijkt het alsof de vloer al jaren gebruikt wordt en herhaaldelijk gewaxt en opgepoetst is, waardoor een prachtige en diverse mix van kleuren ontstaat. Dit wordt benadrukt door de ruw gepolijste afwerking met fijne glinsteringen. Daarnaast is het mogelijk om grote tegels in de vloer aan te brengen als highlights, in alle vier kleuren en formaten met glanzende versiering en ruw gepolijst reliëf. Zo creëer je accenten die bij exact aansluiten bij jouw kamer. De Villeroy en Boch tegels uit de serie Stateroom bieden ook de mogelijkheid van mozaïek in 5 x 5 cm op matjes van 30 x 30 cm. Perfect voor decoratieve doeleinden of voor extra grip en afschot bij een douchevloer.

Het Stateroom tegelassortiment is een emotioneel design die de vintage look combineert met keramiek en is daarom ideaal voor het ontwerpen van individuele kamers met unieke uitstraling. De moderne ruimtelijkheid biedt jou de mogelijkheid om met wandtegels en vloertegels een uniek interieur te creëren die, afhankelijk van de kleurencombinaties die je kiest, klassieke en elegant of juist urban en puristisch is. De hoge kwaliteit tegels zijn geschikt voor huiskamers, eetkamers, slaapkamers en badkamers, of gewoon voor de hal of gangen. Bovendien is Villeroy en Boch Stateroom interessant voor onder andere architecten, die representatieve ruimtes van winkels, hotels en restaurants moeten ontwerpen.
Villeroy en Boch Stateroom

Stijlvolle Villeroy en Boch Stateroom tegels
5 (100%) 2 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht