Supergres Privé vloertegels in houtlook

Supergres Privé tegels

Voor de liefhebbers van klassieke houten vloeren, maar vooral voor degenen die met tegels graag een warme, uitnodigende sfeer aan hun huis willen meegeven, presenteert Ceramiche Supergres de Privé tegelserie in houtlook design. Deze lijn van vloertegels met een parket of houtlook uiterlijk is in staat om een warme, gezellige sfeer in uw woonkamer, hal of badkamer te creëren zoals dat eigenlijk alleen mogelijk is met natuurlijk walnotenhout. De Supergres Privé tegel collectie is de perfecte mix van traditie en innovatie, van de tijdloze elegantie van hout en de functionele voordelen van een modern porcellanato tegeloppervlak. De Privé Supergres serie is uiterst gemakkelijk schoon te houden en jarenlang te belopen zonder dat er slijtageplekken ontstaan.

test 100x500

Supergres Privé, 4 maten 4 kleuren

Privé van Supergres is beschikbaar in 4 bijzondere maten en 4 warme kleuren. Daarbij vallen met name de omvang en afmetingen op van de 22.5x180cm tegels, een lange tegelstrook van 1.8 meter die typisch is voor de weergave van prestigieus hout zoals het hout van de walnootboom. Met deze bijzondere afmeting is niet alleen een ruimtelijk ogende tegelvloer te leggen maar ontstaat er ook gelegenheid voor het toepassen van mooie verspringende legpatronen. De Ceramiche Supergres houtlooktegels zijn ook in verschillende breedtematen te leveren met een lengte van 120cm. Daardoor zijn de 4 verschillende kleuren: Ambre, Brun, Claire en Ecru van de Privé vloertegels perfect met elkaar te combineren, waardoor er een eindeloze verscheidenheid aan te leggen tegelpatronen beschikbaar is. De mogelijkheden nemen nog verder toe met de speciale decortegels: Pattern, Spina, Brick, Intreccio, een plinttegel en een traptegel.

test 500x750

Houtlooktegel in patronen

Voor meer combinatiemogelijkheden zijn er ook uitvoeringen in de bekende chevron/visgraat ontworpen die gebruikt kunnen worden om de kostbare patronen van traditionele houten vloeren opnieuw tot leven te wekken. Een houtlooktegel met een klassieke elegantie die de uitstraling en het effect van de vloer een centrale rol bij de inrichting van de kamer geeft. Supergres Privé kan worden gecombineerd met vele andere Supergres vloer- en wandtegel series: de glanzende marmerlook uit de tegelcollectie Selection en Gotha, het gesatineerde kant uit Model en Visual Design of het effect van steen uit de Stockholm tegelserie. Welke combinatie u ook selecteert, het resultaat is altijd een geavanceerde, verfijnde omgeving met een stijl waarin u zich prettig voelt.

Supergres Privé vloertegels in houtlook
4.67 (93.33%) 3 stemmen

Heeft u een vraag over deze tegels of dit artikel?

Naam (*)

Emailadres (*)

Uw vraag

* verplicht